BEST KEBAB OOSTENDE

BEST KEBAB OOSTENDE Best Kebab Oostende

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 54 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Best Kebab Oostende. Meer weten? Ontdek meer

6 sep 2022 om 14:04 Dat was en snelle bezorging
26 mei 2022 om 11:28 Ik bestelde een pizza, 10min later krijg ik een telefoontje met de vraag wat voor pizza ik had besteld. Ik krijg een half uur later een melding op de app dat mijn pizza er bijna is. Dus lang moeten wachten en een koude pizza krijgen.
11 mei 2022 om 22:31 Bestelling geplaatst voor levering om 1930 en om 18.30 geleverd ! resultaat eten koud tegen dat idereen thuis is om 19.30 waardoor het niet te eten was en dan hebben we frietjes weest halen !
5 mei 2022 om 23:29 Lekkere, grote kapsalon alleen ontbrak de typische gegrilde kaaskorst!! Zonde...
21 apr 2022 om 9:20 Pizza's en kebab heel goed zeker zijn sterren waard
13 apr 2022 om 21:31 Klasse
7 apr 2022 om 7:13 Perfecte kwaliteit en service
7 apr 2022 om 5:21 zoals altijd lekker en op tijd bezorgd Top!!
7 apr 2022 om 0:06 Betaald maar bestelling niet ontvangen!!!! Ik ben razend!!!!!
17 mrt 2022 om 21:05 Delivery was nightmare. Delivery guy called and didn't arrive. I called him 4x, no answer, called restaurant of course unavailable number. My order was delivered 50min after first notice after more than 5 calls. Never again
16 mrt 2022 om 21:45 Perfecte kwaliteit en service
24 feb 2022 om 13:54 ik dacht lekker te eten tijdens mijn pauze na lang wachten dacht ik eens te bellen waar mijn bestelling blijft, krijg ik dood leuk te horen uw bestelling komt niet, ik vraag waarom krijg ik nog doodleuk antwoord van ik heb die niet gemaakt... SLECHT!