BEST KEBAB OOSTENDE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 64 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Best Kebab Oostende. Meer weten? Ontdek meer

3 jan 2023 om 19:44 We hadden een onvolledige bestelling en als ik ze probeer te bellen geen contact. Wat we gekregen hebben was wel lekker.
18 dec 2022 om 14:55 Je kan in de menu aanduiden wat voor groenten of extras je op je kapsalon of pizza wil en betaalt er voor maar ze doen het niet
17 dec 2022 om 21:54 Eten was ni al te warm
17 dec 2022 om 10:04 Eten was helemaal uitgelopen in de zak heb fotos van en het was koud!
18 nov 2022 om 20:07 De best kapsalon
9 nov 2022 om 19:49 Grote porties, snelle bezorging. Jammer genoeg kebab besteld en kip gekregen...
8 nov 2022 om 20:58 Had een super schotel besteld en is eigelijk een gewone schotel nooit meer
6 sep 2022 om 14:04 Dat was en snelle bezorging
26 mei 2022 om 11:28 Ik bestelde een pizza, 10min later krijg ik een telefoontje met de vraag wat voor pizza ik had besteld. Ik krijg een half uur later een melding op de app dat mijn pizza er bijna is. Dus lang moeten wachten en een koude pizza krijgen.
11 mei 2022 om 22:31 Bestelling geplaatst voor levering om 1930 en om 18.30 geleverd ! resultaat eten koud tegen dat idereen thuis is om 19.30 waardoor het niet te eten was en dan hebben we frietjes weest halen !
5 mei 2022 om 23:29 Lekkere, grote kapsalon alleen ontbrak de typische gegrilde kaaskorst!! Zonde...
21 apr 2022 om 9:20 Pizza's en kebab heel goed zeker zijn sterren waard