BEST KEBAB OOSTENDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 81 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Best Kebab Oostende. Meer weten? Ontdek meer

11 apr 2023 om 15:18 Toppertje...echt lekker,vers en top levering..kom zeker terug..bedankt voor de extra.dus oost west "best kebab"best
9 apr 2023 om 9:38 Altijd top was snelle bezorging eten effect qua kwaliteit prijs en zeker ik kom turug beste te beste kebab
5 apr 2023 om 1:23 Altijd top!
3 apr 2023 om 17:23 35minuten telaat terwijl ik mijn bestelling 1uur voordien heb besteld. Het was ook niet lekker. 1ste en laatste keer. Toen ik me beklag deed tegen de chaufeur begon hij er mee te lachen en zei "het is druk".
14 mrt 2023 om 21:06 Supergoed! Ookal moest de bezorger 15min buiten staan omdat ik niet door had dat hij er was, wel super dat meneer gewacht had! Aanrader
25 feb 2023 om 15:22 Horrible
20 feb 2023 om 17:42 Good kebab i love it !!!
18 feb 2023 om 1:24 Telkens weer een zeer lekkere pizza en zeer snelle levering. Zeker een dikke aanrader!
12 feb 2023 om 20:37 Jammer dat je extra betaald voor iets die er dan niet op zit.. 4 euro extra betaald voor niks.
11 feb 2023 om 11:51 Great Kebab !! I love it !!
6 feb 2023 om 0:52 Super bon et livreur cool
4 feb 2023 om 19:48 Alles was ok maar als er saus bij besteld word dan had ik die ook graag gehad